Næringsmegleres valg for virtuelt datarom

Med BonaMea.com er vårt fokus ikke bare å forenkle, men også kostnadseffektivisere prosessen for deling av dokumentasjon mellom partene i forbindelse med kjøp og salg av næringseiendom. Gjennom å samle all dokumentasjon på ett og samme sted på en oversiktlig og intuitiv måte, gjør vi nettopp det. Systemet har samtidig flere spennende funksjoner utover det å dele dokumentasjon, forteller daglig leder Bjarte Århus.

bm
Med BonaMea.com laster næringsmeglere raskt opp dokumentasjon i forhåndsdefinerte kataloger. Med enkle grep kan oppsettet av katalogene endres fra transaksjon til transaksjon. Selger og andre brukere gis umiddelbar tilgang til dokumentasjon kun ved bruk av mobilnummer, passord sendes på sms. Brukerne har mulighet til å laste ned ønsket dokumentasjon til egen epostadresse, samt selv laste opp og dele dokumentasjon.
Selger mottatt daglig rapport  per mail med komplett oversikt over hvem som har lest hva og når. Andre brukere mottar varsel om eventuelle nye dokumenter som er gjort tilgjengelig.

Systemet har ingen begrensninger på mengde data eller antall brukere.

På ønsket tidspunkt markerer selger prosjektet som solgt. Prosjektet arkiveres, og all historikk lagres i ønsket periode. For kjøper, vil systemet gjøre det mulig å beholde all dokumentasjon samlet for fremtiden.

Best synlighet
For de beste av de beste, tilrettelegges også automatisk en valgfri hjemmeside for det enkelte salg. Med hjemmesiden vil eiendommen leve på nett med referanse til næringsmegleren når potensielle kunder driver research fra søkemotor.

Kontinuerlig utvikling
Vårt system utvikler seg stadig med nye funksjoner, mye takket være et nært samarbeid med våre brukere. Nylig lanserte vi muligheten for skreddersydd import av dokumentasjon fra eksisterende systemer, slik at våre brukere kan samle all dokumentasjon på ett og samme sted. Vi har også startet utviklingen av en egen App for BonaMea.com som lanseres i løpet kort tid, avslutter Bjarte Århus.